PERINGATAN !

Sabtu, 28 Januari 2012

Nyaritakeun Tokoh Idola

     Anjeun pasti gaduh kan tokoh idola, tokoh anu osok diidola-idolakeun ku anjeun contohna Justin Bieber. Lamun bade dicaritakeun kudu ngangge rarangkayeun.

     Naon wae bahasana nuhidep terang kagunaan tokoh idola :
1. Tamgtukeun nami lengkepna
2. Kaunggulan boh dina sikep atawa prilaku boh kapinteranna
3. Prestasi dina widang naon
4. Non alasanna urang ngdolakeun


     Contohna :
     Van Persie teh idola abdi ti leutik, Van Persi teh mangrupa pamaen bal anu di Club Arsenal, Van Persie oge ngabela tim di negarana nyaeta Netherland. Kaunggulan Van Persie teh maen balna jagoan pisan,. Prestasina teh pernah ngabawa Netherland juara ka dua di wor cup. Teras alesan abdi ngidolakeun Van Persie teh nyaeta jago maen balna sareng kasep ejeung bodas.

      Tah lamun tos terang anjeun bisa nerapkeun ieu dina percakapan. Bilih aya anu teu ngartos silahkan komentar saja.


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

- Komentar tidak mengandung unsur SARA akan dihapus
- Komentar tidak mengandung unsur Pornografi akan dihapus
- Komentar tidak mengandung unsur SPAM akan di hapus

Klik "Subscribe by email" untuk mengetahui balasan komentar secepatnya.