PERINGATAN !

Selasa, 17 Januari 2012

Carpon

     Anjeun pasti terangkan carpon, carpon biasa disebut carita pondok, nah ayeuna hayu urang di ajar naon eta carpon

Carpon mangrupa bentuk karangan pondok diwangun ku hiji galur carita jeung hii atawa dua palaku serta tara leuwih ti tilu.

     Unsur-unsur interistik carpon :
1. Palaku carita
2. Setting
3. Pasifatan tokoh
4. Amanat
5. Suasana carita
6. Galur carita

     Nah, ayeuna anjeun pasti terang naon eta carpon, lamun anjeun bade naroskeun tinggal komen saja.



Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

- Komentar tidak mengandung unsur SARA akan dihapus
- Komentar tidak mengandung unsur Pornografi akan dihapus
- Komentar tidak mengandung unsur SPAM akan di hapus

Klik "Subscribe by email" untuk mengetahui balasan komentar secepatnya.